Volg je ons al?


Toernooien

aug. 11, 2016

TTV Torenstad organiseert elk jaar een twee-tal toernooien.

Handicaptoernooi

In juni wordt een handicaptoernooi gespeeld. Hiermee wordt het voorjaarsseizoen afgesloten. Dit toernooi gaat vooral om de gezelligheid en niet zozeer om de prestaties.

Alle leden kunnen zonder voor-opgaaf meedoen aan het toernooi. In de ochtend worden er een aantal wedstrijden gespeeld. In de middag volgt een afvalsysteem.

Het is natuurlijk extra leuk als je een vriend, vriendin of familielid meeneemt want die kan natuurlijk meedoen. Ook is het dan mogelijk om tegen elkaar te spelen.

Er wordt gespeeld ( tot de 21 punten ) met voorgift, wat betekent dat een speler die minder goed is als zijn of haar tegenstander een voorsprong krijgt van bijvoorbeeld 5 of 10 punten.

Door middel van loting wordt bepaald wie tegen wie spelen maar uiteraard wordt er ook op verzoek gespeeld. Het is altijd heel gezellig met een grote groep en de nodige introducés. Alle deelnemers ontvangen een prijsje. 

Wil je ook een keer meedoen? Volg onze nieuwsberichten op de website voor de datum waarop dit toernooi wordt gespeeld. 


Zutphense kampioenschappen 

Al meer dan 30 jaar worden - meestal in het tweede weekend van januari - de Zutphense kampioenschappen gespeeld.

Aan dit toernooi wordt elk jaar weer door veel tafeltennissers ( jeugd en senioren ) deelgenomen. Op zaterdag is het de beurt aan de jeugdspelers die vanuit de regio altijd graag deelnemen aan dit toernooi. In alle klassen wordt er gestreden om Zutphens kampioen te worden.

Op zondag is het de beurt aan de senioren die net als de jeugdspelers uit de regio afkomstig zijn en in alle regionale klassen met elkaar strijden om Zutphens kampioen te worden. Het is altijd weer een gezellig weerzien van deelnemers die in een competitieve en sportieve sfeer strijden om het kampioenschap.

Beide dagen worden druk bezocht door liefhebbers, familie en vrienden die veelal oude bekenden tegenkomen en een gezellige dag-(en) beleven.

Kom dus gerust eens kijken!