torenstad-tafeltennis-sponsoren-engelen.jpgtorenstad-tafeltennis-banketbakkerij-jolink-brummen-zutphen.jpgtorenstad-tafeltennis-snelbuffet-h-j-w-de-boer.jpgtorenstad-tafeltennis-schildersbedrijf-terlak.jpgtorenstad-tafeltennis-bike-totaal-wolters.jpgtorenstad-tafeltennis-mentha-moda.jpgtorenstad-tafeltennis-le-rideau.jpgtorenstad-tafeltennis-brilshop.jpgtorenstad-tafeltennis-ten-have-koffie-011.jpgtorenstad-tafeltennis-albert-heijn-de-brink-zutphen.jpgtorenstad-tafeltennis-sponsoren-duits.jpgFuldbouw_400x400.jpgtorenstad-tafeltennis-rabobank-graafschap-noord.jpgvrielink_dakwerk.jpgadvertentie-torenstad.pngJohn__Nina.jpgLogo_Hilarius_400x400px_TTVZ.jpgcristiaans_bouwbedrijf.jpgtorenstad-tafeltennis-sponsoren-appelei_2.jpgtorenstad-tafeltennis-sponsoren-avdd_1.jpgtorenstad-tafeltennis-sponsoren-sporteurope_1.jpg

Volg je ons al?


Uitslagen OTC Toernooi

dec. 3, 2018

Zondag 24 november werd voor de 2e keer bij TTV Torenstad een OTC-toernooi gehouden.

Zo tegen tien uur was iedereen aanwezig en konden we na een kop koffie en wat lekkers beginnen. Het aantal aanmeldingen viel dit jaar ten opzichte van vorig jaar toch wel tegen. Er hadden zich 19 personen aangemeld, en dat waren er toch tien minder dan vorig jaar, waarvan er uiteindelijk 15 aan de tafels verschenen. Aan het weer kan het niet gelegen hebben.

De spelers werden op sterkte ingedeeld in drie vijfkampen en er werd gespeeld tot de 21 net als vroeger. Het is tenslotte een OTC-toernooi.

’s Middags, na de lunch, volgde er een tweede ronde zodat elke speler toch acht partijen aan het eind van de middag in de benen had.

De Uitslag:

A-poule:

In de A-poule werd Wilco Roes van Victoria 55 ongeslagen kampioen. Hij won al zijn acht partijen. Op een respectabele achterstand met vijf gewonnen partijen werd Leen Korstanje van tafeltennisvereniging Ovèra tweede. De derde plaats was voor Mihaly Szilagyo van Odion uit Gaanderen met vier gewonnen partijen, De toppers van Torenstad Edwin Bouwman en Henk Sloot eindigden op een gedeelde vierde plek.

 

B -Poule:

De B-poule was een prooi voor Ab Kooijman uit Emmeloord en de tweede plaats was hier voor Gilbert Dix door een beter onderling gemiddelde. Hij had net zoveel partijen gewonnen als Evert Tankink en Saskia de Jong maar onderling net een setje meer gewonnen. Gerrit Buitenhuis uit Gorssel werd verdienstelijk vijfde.

 

C- Poule:

In deze klasse was de winst voor Marianne van Laarschot en Eva Szilagyo werd tweede. De derde plaats was voor Els Buitenhuis. Werner Gertz vierde. Hij had een tijd niet gespeeld vanwege een blessure en dit was zijn eerste optreden na de blessure. Leo Klaassen werd vijfde.

Ondanks een kleiner deelnemersveld was het weer een sportief en gezellig toernooi.

 

Namens de organisatie,

Kim en Jos