torenstad-tafeltennis-sponsoren-engelen.jpgtorenstad-tafeltennis-banketbakkerij-jolink-brummen-zutphen.jpgtorenstad-tafeltennis-snelbuffet-h-j-w-de-boer.jpgtorenstad-tafeltennis-schildersbedrijf-terlak.jpgtorenstad-tafeltennis-bike-totaal-wolters.jpgtorenstad-tafeltennis-mentha-moda.jpgtorenstad-tafeltennis-le-rideau.jpgtorenstad-tafeltennis-brilshop.jpgtorenstad-tafeltennis-ten-have-koffie-011.jpgtorenstad-tafeltennis-albert-heijn-de-brink-zutphen.jpgtorenstad-tafeltennis-sponsoren-duits.jpgFuldbouw_400x400.jpgtorenstad-tafeltennis-rabobank-graafschap-noord.jpgvrielink_dakwerk.jpgadvertentie-torenstad.pngJohn__Nina.jpgLogo_Hilarius_400x400px_TTVZ.jpgcristiaans_bouwbedrijf.jpgtorenstad-tafeltennis-sponsoren-appelei_2.jpgtorenstad-tafeltennis-sponsoren-avdd_1.jpgtorenstad-tafeltennis-sponsoren-sporteurope_1.jpg

Volg je ons al?


Uitslagen AVDD Zutphense kampioenschappen

jan. 14, 2019

Op zaterdag 12 en zondag 13 januari was het zover. Voor de 31e keer werd bij TTV Torenstad de Open Zutphense Tafeltenniskampioenschappen gehouden en de eerste keer dat het toernooi mogelijk werd mogelijk gemaakt door AVDD beveiliging uit 'S-Heerenberg.

AVDD_beveliging_image001.jpg

Op zaterdag was het clubgebouw gevuld met jeugdspelers die streden om het jeugdkampioenschap. De hele dag door werd er gestreden in een aantal poules. In de middag werd de finale gespeeld tussen Sjoerd Schot en Dylan Vening. Beide spelers hebben respect voor elkaar als het gaat om hun spel. Soms wint de één en soms de ander. In de finale was het Dylan die na een spannende wedstrijd als Zutphens jeugdkampioen werd gekroond. Hij ontving een mooi nieuwe wisselbeker.

Uitslagen Jeugd:

A klasse
 1. Dylan Vening 
 2. Sjoerd Schot
 3. Leroy
 4. Edou Idema
 5. Kay Klaassen
 6. Jordy Zweden
B klasse
 1. Martin Buitink
 2. Lieke Bouman
 3. Bryan Vening
 4. Thijs van Welie
C klasse
 1. Jan Legtenberg
 2. Jim van der Boog
 3. Kalle Parmentier
 4. Martijn Legtenberg
 

Op zondag was het clubgebouw van TTV Torenstad bomvol er kon geen speler meer bij. Het toernooi was helemaal vol geboekt en van 10 uur ’s morgens tot 5 uur ’s middags werd in meerdere klassen gestreden om de titel en de prijzen.

De strijd om het algeheel kampioenschap, de A klasse, was er een tussen Bas Wrekenhorst van de Brug, Roland Voppel van de Toekomst en Koen Molenwijk (Buitenpost). Na een erg spannende strijd met veel vijfsetters werd uiteindelijk Roland Voppel ongeslagen kampioen voor Bas Wrekenhorst.

Als vereniging deed TTV Warnsveld het heel erg goed. Van de twaalf te vergeven prijzen waren er zeven voor de Warnsvelders.

Uitslagen senioren:

A klasse
 1. Roland Voppel 
 2. Bas Wrekenhorst 
B klasse
 1. Georg Oudt 
 2. Ronald van Amersfoort 
C klasse
 1. Marcel Oudijk 
 2. Jasper v/d Brink 
D klasse
 1. Rob van Sloten
 2. Mark v/d Brink
E klasse
 1. Cristiaan te Strakke
 2. Sylwia van Amersfoort
F klasse
 1. Marc Hasper
 2. Eric Donderwinkel

 

Een sfeerimpressie met foto's volgt z.s.m.

Heb je zelf nog foto's gemaakt deze dag? Mail ze dan door naar ttvtsecretaris@gmail.com