torenstad-tafeltennis-sponsoren-engelen.jpgtorenstad-tafeltennis-banketbakkerij-jolink-brummen-zutphen.jpgtorenstad-tafeltennis-snelbuffet-h-j-w-de-boer.jpgtorenstad-tafeltennis-schildersbedrijf-terlak.jpgtorenstad-tafeltennis-bike-totaal-wolters.jpgtorenstad-tafeltennis-mentha-moda.jpgtorenstad-tafeltennis-le-rideau.jpgtorenstad-tafeltennis-brilshop.jpgtorenstad-tafeltennis-ten-have-koffie-011.jpgtorenstad-tafeltennis-hesta.jpgtorenstad-tafeltennis-supersnack-zutphen.jpgtorenstad-tafeltennis-autoschade-jansen-en-gal1.jpgtorenstad-tafeltennis-albert-heijn-de-brink-zutphen.jpgtorenstad-tafeltennis-sponsoren-duits.jpgFuldbouw_400x400.jpglogo-tabor.pngtorenstad-tafeltennis-rabobank-graafschap-noord.jpgvrielink_dakwerk.jpgadvertentie-torenstad.pngJohn__Nina.jpgLogo_Hilarius_400x400px_TTVZ.jpgcristiaans_bouwbedrijf.jpg

Volg je ons al?


Uitslagen Zutphense kampioenschappen

jan. 8, 2018

 

Op zaterdag 6 en zondag 7 januari zijn voor de 30e keer de Zutphense kampioenschappen gespeeld. Als vanouds was het weer een gezellig en sportief toernooi.

 

Zaterdag

Op zaterdag waren de jeugdleden aan de beurt. Het toernooi werd gespeeld in verschillende klassen. Na de spannende voorronden werd er in een finale gestreden om de prijzen.

Uitslag poule A:

1e prijs en daarmee Zutphens jeugdkampioen, Dylan Vening

2e prijs Peter Onderstal

3e prijs Olivier Rijsoort

Uitslag poule B

1e prijs Tycho Parmentier

2e prijs Jason van Rijssen

3e prijs Bryan Vening

Uitslag poule C

1e prijs Martin Buitink

2e prijs Kaj KLaassen

3e prijs Lieke Bouwman

Uitslag poule D

1e prijs Thijs van Welie

2e prijs Jesse Franken

3e prijs Jim van der Boog 

Jeugdkampioenen_2018.jpg 

Zondag

Op zondag was het beurt aan de senioeren. In een 3-tal poules werd een meerkamp afgewerkt. Hierna werden de finales gespeeld.

Uitslag: Poule A

1e prijs en Zutphens kampioen, George Oudt

2e prijs Ronald van Amersfoort

Uitslag poule B

1e prijs Mark van de Brink

2e prijs Gerbrand Pot

Uitslag poule C

1e prijs Jaime Murray

2e prijs Wim Hakvoort

seniorenkampioenen_2018.jpg 

De organisatie bedankt hierbij nogmaals alle vrijwilligers die op wat voor manier hebben meegeholpen om alles weer goed te laten verlopen. We kijken met veel plezier terug op een zeer gezellig, en sportief toernooi. Op naar de 31e editie!