torenstad-tafeltennis-sponsoren-engelen.jpgtorenstad-tafeltennis-banketbakkerij-jolink-brummen-zutphen.jpgtorenstad-tafeltennis-snelbuffet-h-j-w-de-boer.jpgtorenstad-tafeltennis-schildersbedrijf-terlak.jpgtorenstad-tafeltennis-bike-totaal-wolters.jpgtorenstad-tafeltennis-mentha-moda.jpgtorenstad-tafeltennis-le-rideau.jpgtorenstad-tafeltennis-brilshop.jpgtorenstad-tafeltennis-ten-have-koffie-011.jpgtorenstad-tafeltennis-hesta.jpgtorenstad-tafeltennis-supersnack-zutphen.jpgtorenstad-tafeltennis-autoschade-jansen-en-gal1.jpgtorenstad-tafeltennis-albert-heijn-de-brink-zutphen.jpgtorenstad-tafeltennis-sponsoren-duits.jpgFuldbouw_400x400.jpglogo-tabor.pngtorenstad-tafeltennis-rabobank-graafschap-noord.jpgvrielink_dakwerk.jpgadvertentie-torenstad.pngJohn__Nina.jpgLogo_Hilarius_400x400px_TTVZ.jpgcristiaans_bouwbedrijf.jpg

Volg je ons al?


Handicaptoernooi

mei 20, 2018

Op zaterdag 16 juni is ons jaarlijkse handicaptoernooi. Voor leden die er nog niet bekend mee zijn is dit een toernooi waarmee we het seizoen afsluiten.  Dit toernooi gaat vooral om de gezelligheid en niet zozeer om de prestaties.

Alle leden kunnen zonder voor-opgaaf meedoen aan het toernooi. In de ochtend worden er een aantal wedstrijden gespeeld. In de middag volgt een afvalsysteem.

Het is natuurlijk extra leuk als je een vriend, vriendin een buurvrouw, buurman of familielid meeneemt want die kan natuurlijk meedoen. Ook is het dan mogelijk om tegen elkaar te spelen.

Er wordt gespeeld ( tot de 21 punten ) met voorgift, wat betekent dat een speler die minder goed is als zijn of haar tegenstander een voorsprong krijgt van bijvoorbeeld 5 of 10 punten.

Door middel van loting wordt bepaald wie tegen wie spelen maar uiteraard wordt er ook op verzoek gespeeld. Het is altijd heel gezellig met een grote groep en de nodige introducés. Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50

Wil je meedoen? We verzamelen ons tussen 9.30 en 10.00 uur. Einde omstreeks 15:30 uur.

 

Namens de organisatie ( Bert en Ben ) Tot de 16e juni!