torenstad-tafeltennis-sponsoren-engelen.jpgtorenstad-tafeltennis-banketbakkerij-jolink-brummen-zutphen.jpgtorenstad-tafeltennis-snelbuffet-h-j-w-de-boer.jpgtorenstad-tafeltennis-schildersbedrijf-terlak.jpgtorenstad-tafeltennis-bike-totaal-wolters.jpgtorenstad-tafeltennis-mentha-moda.jpgtorenstad-tafeltennis-le-rideau.jpgtorenstad-tafeltennis-brilshop.jpgtorenstad-tafeltennis-ten-have-koffie-011.jpgtorenstad-tafeltennis-hesta.jpgtorenstad-tafeltennis-supersnack-zutphen.jpgtorenstad-tafeltennis-autoschade-jansen-en-gal1.jpgtorenstad-tafeltennis-albert-heijn-de-brink-zutphen.jpgtorenstad-tafeltennis-sponsoren-duits.jpgFuldbouw_400x400.jpglogo-tabor.pngtorenstad-tafeltennis-rabobank-graafschap-noord.jpgvrielink_dakwerk.jpgadvertentie-torenstad.pngJohn__Nina.jpgLogo_Hilarius_400x400px_TTVZ.jpgcristiaans_bouwbedrijf.jpg

Volg je ons al?


Deelname Torenstad aan Hart voor de Achterhoek

mrt. 19, 2018

Hart voor de Achterhoek

Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek ondersteunt al jaren verenigingen en stichtingen in haar omgeving. Via Hart voor de Achterhoek stellen zij in 2018 een bedrag van € 400.000,- ter beschikking aan lokale verenigingen en stichtingen die bij de Rabobank NOA bankieren. De leden van de bank brengen vijf stemmen uit op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Iedere stem kan onze vereniging dus veel geld opleveren.

Het lidmaatschap aanvragen kan via de website www.rabobank.nl/leden  Doe dit voor 1 april!

( alleen leden mogen meestemmen)

 

TTV Torenstad doet mee

Torenstad heeft zich voor deze actie ingeschreven met als bestedingsdoel: Aanschaffen twee nieuwe tafeltennistafels en trainingspakken voor onze jeugdleden. 

Wij hebben flyers in onze accommodatie opgehangen. Ken jij mensen die lid zijn van Rabobank Noord- en Oost Achterhoek? Het zou fantastisch zijn als jij en jou familie, vrienden en kennissen tussen 22 mei en 6 juni hun stem op onze club uitbrengen. Dus kom in actie en vraag hen op ons te stemmen!

 

Stemmen

Iedereen die op 1 april 2018 lid is van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek mag van 22 mei tot en met 6 juni 2018 stemmen op deelnemende verenigingen en stichtingen. Ieder lid krijgt vijf stemmen die hij mag verdelen onder verenigingen en stichtingen die hij een warm hart toedraagt. Er kunnen maximaal twee stemmen op één vereniging uitgebracht worden en alle vijf de stemmen moeten verdeeld worden. Begin mei ontvangen alle leden van de bank een flyer met daarop een unieke stemcode die toegang geeft tot de online stemmodule.

 

Aan wie geef je je overige stemmen?

Wij weken samen met activiteitenvereniging DWK Zutphen. Door twee van de drie “zwevende stemmen” die je niet op Tafeltennisvereniging Torenstad kunt uitbrengen te gebruiken om op DWK ZUTPHEN te stemmen help je ook hen aan hopelijk aan een mooie bijdrage van deze Aktie. Zo helpen we elkaar! 

 

Let op! Een klant van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek is niet per definitie lid. Het lidmaatschap aanvragen kan via de website www.rabobank.nl/leden  Alleen leden mogen meestemmen.

 

Uitslag

In de week van 11 juni maakt de Rabobank NOA de uitslag bekend.