Kantinedienst

 

  • De roosters worden gepubliceerd op het publicatiebord in de kantine en op de website ( agenda ).
  • Alle Senior-recreanten dienen er rekening mee te houden dat zij 1 á 2 maal per seizoen ingeroosterd worden voor een dinsdagavond.
  • Alle Senior-competitie spelers dienen er rekening mee te houden dat zij 1 á 2 maal per competitie worden ingeroosterd voor een donderdagavond. Hierbij wordt rekening gehouden met het speelschema. Inroostering geschiedt dan ook uitsluitend op een donderdagavond waarop het betreffende team zelf geen thuiswedstrijd speelt. ( tijdens de voorjaarscompetitie 2018 is dit niet van toepassing omdat we een vrijwilliger bereid hebben gevonden die de kantinedienst op de donderdagavond voor haar rekening neemt )  
  • Ouders van competitie-spelende jeugdleden dienen er rekening mee te houden dat zij 1 á 2 maal per competitie kunnen worden ingeroosterd. Jeugdwedstrijden in de afdeling Oost worden op zaterdagmorgen gespeeld. 
  • Indien je speelt buiten de openingstijden wordt van de leden verwacht dat eventueel genuttigde consumpties worden afgerekend. Wij gaan ervan uit dat alle leden hun verantwoordelijkheid hierin nemen! 

Kijk voor de actuele roosters in de agenda. Klik hier om daar naartoe te gaan.